Instruktion

Senaste ansökningsomgång stängde 2021-05-09, välkommen åter senare!

Läs dessa instruktioner innan du påbörjar din ansökan.

Alla textrutor har en gräns på högst 1500 tecken.

Använd gärna mallen i word som underlag för att sedan föra över informationen till ansökningsformuläret.

Under ansökningsprocessen, spara ofta om du inte för över texterna från ett annat dokument. Tiden du hålls inloggad är begränsad. Du kan spara hur många gånger som helst, däremot bara registrera ansökan en gång.

När din ansökan registrerats mejlar vi en bekräftelse till den som står som sökande och de som du har registrerat som medverkande. Sökande besvarar bekräftelsemailet med vändande mail och signerar därmed sin ansökan. Besvaras enkelt med texten: Jag bekräftar att det är min ansökan och signerar härmed genom att besvara detta bekräftelsemail.

SLU behandlar personuppgifter som samlas in genom våra webbplatser. Universitetet följer dataskyddsförordningen (General Data Protection Regulation, GDPR). Ansvarig för behandlingen av personuppgifter på webbplatserna är SLU:s integritets- och dataskyddsfunktion.

De uppgifter du anger i ansökan sparas i en databas hos SLU. Genom att fortsätta ansökningsförfarandet godkänner du behandlingen av personuppgifter. Läs mer om behandling av personuppgifter på: https://www.slu.se/om-slu/kontakta-slu/personuppgifter/